Divat

Tetoválás trendek 2021-re – fotók

1 perc olvasás
Fotó: Pexels / Pixabay

A tetoválások az elmúlt tíz-húsz évben hatalmas népszerűségnek örvendtek. Egyre több mindenkit díszítenek különböző ábrázolások, amik valami olyan jelentéssel bírnak, amiket egy életen át magunkkal szeretnénk hordani. 

Kimondhatjuk, a tetkók abszolút csatlakoztak a szubkultúrához, mainstreamek lettet. Éppen ezért elkerülhetetlen, hogy akárcsak a divatban, itt is trendek alakuljanak ki. Szerencsére ebben a tetováló művészek is partnerek, akik folyamatosan új dolgokat találnak ki és vezetnek be, vagy elevenítenek fel egykori ábrázolásokat.

Ha te is úgy döntöttél, hogy szeretnél valamit varratni magadra, akkor viszont nem árt tisztában lenned a jelenlegi trendekkel. Persze a következő képekkel nem befolyásolni szeretnénk, csupán egy iránymutatásnak szánjuk. Válassz végül olyat, ami abszolút téged tükröz.

Mikrotetkók

Sokan odavannak a nagy, a testet jókora felületen eltakaró tetoválásokért. Azonban egy-egy apró kis ábra, vagy jelképes motívum is tud éppolyan mutatós lenni.

Arc -és nyak 

Eléggé bevállalósnak kell lennünk ahhoz, hogy az arcunkra, vagy a nyakunkra készíttessünk tetoválását. Igaz, egyre több ismert híresség döntött emellett, Magyarországon például Kállay Saunders, de elsőre lehet kicsit erős kezdés lenne.

Aki viszont úgy érzi, hogy valami extravagánst szeretne. Annak hajrá…

Minimál

A minimál tetkók tulajdonképpen átfedésben vannak, a mikro ábrázolásokkal. Igaz előbbiek kicsit nagyobbak, ugyanakkor rendkívül egyszerűen vannak kivitelezve. Többnyire állatokat, geometriai alakzatokat formálnak meg.

Kéz -és ujj

Lehet sokaknak az ujj-tetkókról az “ÜSS” felirat jut eszébe. Engedjük is el, hiszen ma már a kezünkre és az ujjainkra sokkal kreatívabban is tudunk varratni. Ezek az apróbb motívumok egyébként egyre divatosabbak, és nagyon szép megoldásokat láthatunk már belőlük.




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!