ÉletmódSzínes

Válassz egy gyümölcsöt és megmondom, ki vagy!

2 perc olvasás
Fotó: freepik.com/lookstudio

Általában mindenkinek van egy vagy több kedvenc gyümölcse, amit akár nyersen, akár sütve-főzve is szívesen fogyaszt. Mókás kis személyiségtesztre invitálunk most, mely inkább játék, mint komoly elemzés, így nem kell szó szerint venni, de ki tudja, hátha van benne egy pici igazság.

Ha a kedvenced a barack…

…sokat, sőt, rengeteget dolgozol, ugyanakkor nem mindenki értékeli a munkádat, a szorgalmadat olyan mértékben, amennyire megérdemelnéd. Céltudatos vagy, ambiciózus és lojális. Nagyon érzelmes típus lehetsz és nagyon tudsz szeretni, még akkor is, ha megbántanak, hiszen a megbocsájtás is az egyik legfőbb erényed. Nagylelkű vagy és odaadó. Aki kevésbé ismer, első pillantásra zárkózottnak tarthat, talán mert szereted felvenni kezdetben a csendes megfigyelő szerepét.

Amennyiben az eper a neked való…

eper személyiség teszt játék

…határozott és céltudatos ember vagy, aki pontosan tudja, hogy mit akar és kemény munkával el is éri azt. Magabiztosságod is segít abban, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Felelősségteljes vagy mind a munkában, mind a magánéletedben.

Őszinte vagy és ugyanezt várod el másoktól is: inkább elviseled a kemény igazságot, minthogy mellébeszélést kelljen hallgatnod. Talán megszokhattad, hogy csak magadra számíthatsz, és nem szeretsz segítséget kérni, de ha néha megteszed, megkönnyebbülsz.

Ha a kivi számodra a legfinomabb…

…mindig a dolgok jó oldalát keresed, és ha probléma adódik, nem siránkozol, hanem azonnal a megoldáson töröd a fejed. Ami pedig hamar eszedbe ötlik, hiszen kreatív személyiség vagy. Pozitív szemléleted sok bajból kihúzott már, így mindig derűs tudsz maradni. Nyitott vagy, szívesen tanulsz új dolgokat, pörögsz és élvezed az életet. Kitartó vagy az élet minden területén, akár munkáról, akár a szeretteidről legyen is szó.

A szőlőimádók…

…kevésbé társasági lények, mint a kivi kedvelői. Az eszed, a tapasztalataid irányítanak, komoly vagy és minden következő lépést alaposan megfontolsz. Néha talán hajlamos lehetsz túlgondolni a dolgokat. Elsősorban elméleti ember lehetsz, aki nagyon okos, művelt és szeretsz hasonló kvalitású személyek társaságában lenni. Imádod az elmés beszélgetéseket, melyek által egymást emelitek, töltitek és tanultok egymástól.

A citromot szereted…

ctrom gyümölcsök személyiségteszt

…ennek ellenére mégsem vagy savanyú. Sőt, általában jó kedélyű vagy, remekül érzed magad a bőrödben. Nyugodt természet vagy, feleslegesen nem stresszeled magad, tudod, hogy az aggódás felesleges. Remek társaság és még remekebb hallgatóság vagy, aki érzékeny mások problémáira, és legalább ennyire megértő is.

Nem ítélkezel, elfogadod az embereket olyannak, amilyenek, és nem szólsz bele mások dolgába. Ha kikérik a véleményedet, szívesen adsz tanácsot.

És végül a dinnye…

Igazi társasági lény vagy, akit mindig sok ember vesz körül, és ezt élvezed is nagyon. Kedvességed, érzékeny és segítőkész személyiséged csak úgy vonzza a hozzád hasonló embereket. Mindenben szereted az egyedit és a különlegeset, ehhez tartod magadat is, nem kedveled a sablonos dolgokat. Hatalmas szíved van, amibe elfogadó személyiségednek köszönhetően szinte bárki belefér, ugyanakkor fontos számodra is, hogy szeressenek, de legalább kedveljenek.

És ha már gyümölcsök, ezt olvastad már?
Gyümölcsökkel a szép arcbőrért




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!