Színes

Ettől a babától elvették a kedvenc ételét – a reakciója könnyeket fog csalni a szemedbe

1 perc olvasás
A kép csak illusztráció / Fotó: Pixabay

Mi történik ha elveszik egy kisbaba kedvenc ételét? Egy Facebook-on terjedő videó megmutatja, de mindenkit előre felkészítünk, sírás lesz a vége. 

Na, de szerencsére egyáltalán nem a szomorúságtól inkább a vidámságtól. A rövid videó főszereplője nem más, mint egy baba, aki éppen a kedvenc ételét kezdené el majszolni, de azt mindig elveszik tőle.

A kisfilm két dolog miatt is roppant vicces. Először is az étel nem holmi püré, vagy nasi, szó sincs ilyenről. Ez kérjük szépen egy jókora szalonna.

Igaz, a gyerkőc sajnos fog hiányában nem igazán tud beleharapni, viszont előszeretettel nyalogatja úgy, hogy a kis fejét szabályosan a hús tetejére helyezi. Láthatóan nem lesz vegetáriánus felnőtt korában.

Ez már önmagában is vicces, de ha tovább nézzük a videót, további mulatságos történések fognak zajlani. Amikor ugyanis a szülők elveszik a szalonnadarabot, a baba elképesztő sírásban tör ki, ami mindaddig tart, ameddig vissza nem kapja az ételt. Aztán pedig ugyanez megtörténik újra…aztán újra, és újra.

A legnagyobb közösségi oldalra feltöltött videó már több ezer megtekintésnél jár, de nem csodálkoznánk, ha ez a szám a milliókig jutna. Itt az idő, hogy ti is lássátok!

Közzétette: Nena Sambo – 2020. július 30., csütörtök




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!