Divat

Szevasz, tavasz! – avagy trendi ruhadarabok az idei tavaszra – 2. rész

2 perc olvasás


Közelednek a kellemesen lágy tavaszi napok, és ha még nem tetted, ideje lehet beszerezni néhány új, divatos ruhadarabot. Bármilyen stílus is a kedvenced, a mostani kínálatból biztosan lesz olyan, ami elnyeri a tetszésed.

1. Visszatérnek a bermuda sortok!

És ez alkalommal igencsak megtépázva. Nagy valószínűséggel Khloe Kardashian-nek köszönhetjük a feltámadását, aki szexi ruhadarabot varázsolt belőle.
Ha attól tartanál, hogy kislányos lesz a külsőd, párosítsd egy egyszerű toppal és egy magas sarkúval és már kész is a nőies és dögös szetted.

2. Folton folt

Nagyon menők voltak annak idején a ’90-es években a foltok, hímzések, melyeket bármely ruhadarabon megtalálhattunk. Idén visszatér ez az őrület, így ha van mondjuk, kidobásra szánt, megunt farmered, feldobhatod azzal is, ha telerakosgatod mindenféle rávarrt mintával, így tuti, hogy nem jön szembe veled az utcán még egy ugyanolyan nadrág.

3. Edzőtermi divat

A kényelmes, sportos öltözet már rég nem csak az edzőtermekre korlátozódik, nyugodtan hordhatod a kedvenc leggingsedet egy edzőcipővel, sneakerrel és hűvös idő esetén egy pulcsival, széldzsekivel az utcán is. Laza, de mégis mutatós szerelés mondjuk egy szaladgálós napra.

4. Minimalista stílusban

Van olyan, aki nem követi naprakészen a divatot, és időtálló ruhadarabokból válogatja össze a ruhatárát. Vagy megesik, hogy rohanunk; netán éppen nincs túl sok kedvünk bíbelődni azzal, hogy mit is vegyünk fel és pláne, milyen kiegészítőkkel. Ilyenkor jön a „valamit kapjunk elő a szekrényből” elv, és ekkor születik meg a végtelenül egyszerű szett, mondjuk olyan, amilyen a képen látható.

5. Blokk sarkak

A blokk sarkak nem csak trendik ebben a szezonban, de rengeteg stílus és szín közül lehet választani, ha ilyen cipőt szeretnél. Nem beszélve arról, hogy mennyivel kényelmesebb és elviselhetőbb akár egy egész napot végigcsinálni egy ilyen topánkában, mint ceruzavékony sarkakon!

6. A terepminta újra hódít

A ’90-es évek safari mintája újra felbukkant, akár megmosolyogjuk, akár nem. Igazán vagány külsőt kölcsönöz ez efféle anyagból készült testhez simuló nadrág, ing vagy kabát.

7. Maximálisan virágos

Nincs is bájosabb és romantikusabb, mint egy virágos maxiruha vagy szoknya megjelenése idén tavasszal. Ráadásul, ha kell, hosszánál fogva ápol és eltakar; ha hűvös az idő, akkor melegít, és elég szellős akkor is, ha melegebb napon viseljük.

8. A farmerruha az idén is trendi

Ki ne szeretné a farmerruhát, mely a hétköznapokon szinte bármilyen alkalomra megállja a helyét, legyen az egy ebéd a barátnőkkel, vagy egy ügyintézős nap. Ha még nem tetted, frissítsd fel a gardróbod egy elöl gombos darabbal!

9. Tetőtől talpig öltözködjünk…

…azaz viseljünk kalapot is, mely tökéletes kiegészítője az idei tavaszi szetteknek. Stílusát tekintve bármelyik trendi, legyen az hagyományos (gengszter) kalap; vagy éppen széles karimájú, romantikus ruhához való, mindegy is, hiszen minden öltözéket teljessé és garantáltan egyedivé tesz.

Ha a cikk első részét nem olvastad volna, ide kattintva megteheted.




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!