Színes

A BMW-vel együtt a kereskedőt is ellopta a tolvaj – videóval!

2 perc olvasás
Fotó: cbc.ca

A biztonsági kamerák rögzítették, amint egy kanadai autókereskedésben egy férfi cseles módon igyekezett megszerezni magának egy BMW M4-et. Viszont a kereskedőt is magával vitte – tudósíttott a CBC.

Családi vállalkozás gyanánt üzemel immáron egy évtizede az az autókereskedés, mely eddig soha nem látott lopási módszert tapasztalhatott meg. Az eset elszenvedője a 23 éves Moe Alkassy, aki eladóként dolgozik az üzletben.  

Azon a bizonyos napon egy jól szituált fiatalember sétált be az üzletbe, és arra kérte a kereskedőt, hogy mutasson neki BMW típusú gépjárművet. Szerette volna hallani a hangját is, ezért beindíttatta a motort.

Azzal az ürüggyel, hogy személyes telefont intézne, bekéredzkedett a kocsi ülésére, mondván, meg kell beszélnie a vásárlást a szüleivel, hiszen nem kevés összegről volna szó.  Illetve csak lett volna. 

Az eladó először nem is sejtett semmit, de baljós előérzete támadt és az autó elé lépett. A volán mögött ülő férfi ennek ellenére gázt adott és nekiindult, a kereskedővel a motorháztetőn.  

A történést nem csak az autószalon, de a környék több térfigyelő kamerája is rögzítette. Azt gondolnánk, hogy a tolvaj azonnal le is állította a motort, de nem. Több kilométeren át nyomta a gázt, több, mint 100 km/h-nál nagyobb sebességgel. Ráadásul a piros lámpánál is gond nélkül tovább hajtott.  

El sem tudjuk talán képzelni, Moe mit élhetett át eközben, akit a tolvaj egy póznának akart lökni. Egy éles kanyar után a kereskedő leesett a kocsi motorháztetejéről. Csak a jószerencse mentette meg, hogy egy épp arra közlekedő Audi el nem gázolta. Ez utóbbinak a rendőrség állítása szerint köze lehetett a bűncselekményhez.  

Moe a történtek óta nem dolgozott, egyelőre lábra sem tud állni. 

Az autó utoljára a kereskedéstől 2 órányira adott utoljára GPS jelet, és azóta nyoma veszett. A 2018-as évjáratú gépjármű eltűnéséről a BMW-t is értesítették.  

Ide kattints a videóért!




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!