SzínesÉletmód

Válassz egy sütit és megmondom, ki vagy! – játékos teszt

2 perc olvasás

Gondoltad volna, hogy a kedvenc sütid is árulkodik rólad? Jó, nem igazából, csak egy játékos személyiségteszt szerint, íme.

Válassz egy finomságot a felsoroltak közül, majd olvasd el az értékelést.

Kuglóf

kuglóf-divatmagazin.huMondhatnánk, hogy aki a kuglófot szereti, rossz ember nem lehet, de ez nem volna teljes egészében igaz, hiszen nem csak a kuglófimádók lehetnek jó emberek. Viszont az valószínű, hogy kedves, szeretetreméltó és melegszívű ember vagy. Néha azonban hajlamos lehetsz úgy viselkedni, ami miatt mások gyerekesnek és éretlennek tarthatnak. Viszont akik szeretnek, azok épp azért szeretnek, mert tudsz jó értelemben bolond lenni, illetve meg tudod és tudtad tartani gyermeki énedet.

Brownie

brownie-sxc-divatmagazin.huA brownie a kedvenced? Kalandvágyónak ismerhet a környezeted és nyitott vagy az új dolgokra. Nagyon segítőkész lehetsz, mindig készen arra, hogy a szárnyaid alá vedd azokat, akiknek támogatásra van szükségük. Hűséges típus vagy és ragaszkodó. Nem csupán emberekhez, de tárgyakhoz, emlékekhez is akár.
Hajlamos lehetsz hirtelen haragra lobbanni és egy pillanat alatt kiadni a mérgedet.


Citromos pite

citromos-pite-divatmagazin.huHa a citromos pitét választottad, kifinomult személyiség lehetsz, elegáns és vonzó. Eme tulajdonságaiddal nagy valószínűséggel te magad is tisztában vagy, még ha nem is mutatod ki mindig, minden szituációban. Néha szeretsz úgy is viselkedni, mint egy díva illetve egy ízig-vérig úriember, de általában könnyed vagy, közvetlen és nagyon barátságos.


Vaníliás-csokis torta

vanilias-csokis-torta-pexels-divatmagazin.huIgazán szórakoztató személyiség lehetsz, aki mindig a társaság középpontja és a jókedv felelőse. Ugyanakkor nem feltétlenül vagy kellően motivált a hétköznapi életben, és ha lehet, kerülöd a felelősségteljes döntéshozatalt. Mások szeretnek veled lenni, de ha bosszús vagy, akkor igen lobbanékonnyá válhatsz és jobb, ha mindenki futva menekül előled.

Epres mignon

epres mignon-divatmagazin.huMegbízható, igazi jó barát vagy, és ezt sokan tudják rólad. Környezeted bármikor, bármiben számíthat rád. Romantikus, kissé álmodozó, melegszívű és szeretetteljes lélek vagy. Alapvetően az érzelmeid irányíthatnak, melyek túlságosan eluralkodhatnak rajtad néha-néha, és ezt nem biztos, hogy mindenki tolerálja.

Csupacsoki csokitorta

csokitorta-pixabay-divatmagazin.huSzenvedélyes vagy, nagyon vonzó és szexi. Kisugárzásod igen erőteljes, ahogy mondják, gyakran szem nem marad szárazon. Nyitott személyiség lehetsz, aki mindig kész új ismeretségeket, barátságokat kötni, még ha úgy is tűnik első pillantásra, hogy megközelíthetetlen vagy. Viszont a külső, látszólagos jégpáncél érző szívet takar. Mindenből a legjobbat keresed és csak azzal elégszel meg.


Fagyi

fagyi-divatmagazin.huÁltalában egészséges önbizalommal rendelkezel és elégedett vagy önmagaddal. Megeshet, hogy ez az elégedettség néhanapján túlmegy egy határon. Kedveled a sportokat, legtöbbször nem csak nézni, hanem űzni is.
Odafigyelsz az egészségedre és a táplálkozásodra, de olykor – nagyon helyesen – megengedsz magadnak egy kis nassolást is.

Répatorta

repatorta-pexels-divatmagazin.huIgazi mókamester lehetsz, akinek mindig minden helyzetben van egy vicces mondata, aki a legnagyobb bajban és probléma közepette is képes józan ésszel gondolkodni és derűsnek maradni. Sokan kedvelnek és szeretnek, ezt melegszívűségednek is köszönheted. Barátságaid igazán értékesek, mélyek és hosszú távra szólnak.

[custom-related-posts title=”További finomságokra vágysz?” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Életmód

Kollagén hatása az ízületekre

3 perc olvasás
A kollagén fogyasztása nemcsak a bőrünkre hathat pozitívan, a kollagén hatása az ízületekre, ínakra, porcokra, csontokra is kiemelkedő lehet. Ezt a fehérjét…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!