KultúraSzínes

Alkalmi kapcsolatról írt közös dalt Fehér Holló és ByeAlex – klippremier

2 perc olvasás
Fehér Holló és APU (ByeAlex)

“Kihasznált”, “Csak arra voltam jó”, “Csak szexre kellettem” – mondatok, amiket már párszor mindannyian hallhattunk másoktól, vagy akár a mi szánkat is elhagyták már. Valljuk be, főként a lányoktól, nőktől, hölgyektől érkeznek ezek a szavak, de mi van akkor ha a szerepek megcserélődnek, és egy férfi éli át ugyanezt? 

Többek közt ezt a témát boncolgatja Fehér Holló és APU, azaz ByeAlex legújabb dala és videoklipje, a Csak szexre, amely nyíltan fölvállalja mind a témát, mind pedig az érzéseket, amiket hordoz magával. A két hazai előadó nemes egyszerűséggel, sallang nélkül teremt egy olyan szituációt a zenével, ami megtörténhet bárkivel, mindezt teszik úgy, hogy közben még szórakoztatnak is.

A dal egy alkalmi kapcsolatot ír le, ami nem csak a testiségről szólt, hanem hogy nem
lett több, nem tudott érvényesülni, mert nem volt rá lehetőség. Fehér Hollótól nem áll messze ez a téma. Első nagylemeze, az Egyedül, de mégsem ilyen, és ehhez hasonló (sokszor jóval mélyebb) problémákat, érzéseket érint, nem véletlenül talált be akkor a közönségnél, és lépett szintet előadóként.

A ByeAlex-szel való közös munkáról, maga a zenész mesélt:

„Szerintem Alex és én is hasonlókat érezhettünk ilyen téren, amikor egyidejűleg írtuk a
lemezeinket, így a kollaborálás mindenképp betalált. A kilátástalanság érzése lehet
bármilyen erős és bármennyire érezhetjük azt, hogy elszúrtunk egy kapcsolatot, ha
még mindig érezzük „azt”, amitől ez „olyan” volt, azért örökké küzdünk…”

– mondta Holló, aki APU-val közös dalával tulajdonképpen egy ízelítőt is ad következő EP lemezéből.

APU besegít

ByeAlex egyébként nem az első alkalommal áll be egy feltörekvő előadó mögé. A zenész szólóprojektje mellett APU-ként ugyanis már többször közreműködött más, fiatal zenészekkel, köztük a X-Faktor sztárjával Manuellel, és a trap stílusban eléggé ígéretes Pola-val is. Továbbá ugyanezen a művésznéven friss, tehetséges énekeseket-rappereket karol fel, akiknek külön YouTube csatornát is indított.

Csak szexre

A videoklipet LehoLegacy rendező/producer készítette, akinek sikerült egy nagyon látványos, pörgős, de közben mégis letisztult végeredményt összetennie. Ha pedig már ennyit beszéltünk róla, itt az ideje, hogy meg is mutassuk nektek. Nincs más dolgotok, mint kattintani!




Kapcsolódó bejegyzések
Színes

Négy tipp a ruhák színeinek színpompás összehangolására

3 perc olvasás
A megfelelő színkombinációk kiválasztása ruházatunkban döntő jelentőségű, lévén az összhatásnak köszönhetően egyfajta kisugárzás jön létre, amit a külső szemlélők pontosan érzékelnek. Ráadásul…
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!