Divat

A Pandora charmok sokszínű világa

3 perc olvasás

A Pandora márka csaknem 40 évvel ezelőtt született Dániában, egy koppenhágai úriember, Per Enevoldsen és felesége jóvoltából, akik a kezdet kezdetén thaiföldi ékszerek értékesítésével foglalkoztak.

Évek múlva a házaspár úgy döntött, hogy saját márkát,illetve ékszercsaládot dob a piacra, így megmutatva ötleteiket, kreativitásukat. A folyamatos innovációt, gondos előkészítést és kidolgozást követően 2000-ben végre megjelenhetett az első Pandora karkötő. Csupán 9 év leforgása alatt a cég olyan sikeressé és jövedelmezővé vált, hogy havonta több, mint 3 millió darab karkötő talált boldog gazdára.

A Pandora varázslatos karkötői az azóta eltelt évek alatt mit sem veszítettek bájukból, és népszerűségük jelenleg, 2021-ben is töretlen. Mi több, a világ harmadik legismertebb ékszermárkájáról van szó a Tiffany és a Bvlgari után. Talán nem is gondolnánk, de jelenleg 6 kontinens összesen 70 országában vannak jelen a Pandora ékszerek.

A megbízható, hibátlan tervezés és kivitelezés, a kiváló minőségű alapanyagok – 14 karátos ezüst, arany és rózsaarany (rose gold) – a kézműves díszítőelemek, valamint az egyedi stílus az, mely biztosítja a márka szüntelen elismertségét.

pandora-reflexions-karkotok

A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció szépségei különleges fémötvözetből készülnek, melyek sárga illetve rose arany bevonatot kapnak.
Darabjai egyenként is művészi alkotások, ugyanakkor találunk köztük olyan ékszereket is, melyek letisztultságuknál fogva bármilyen öltözékhez tökéletesen illenek, kiegészítve viselőjük elegáns és kifinomult, vagy éppen bohókás stílusát.

A Pandora design mára már első pillantásra felismerhető, és nem összetéveszthető más, hasonló márkák termékeivel. Az egyedi küllem két nagyszerű tervezőnő rajzasztalán született meg, ők Lone Frandsen és Lisbeth Larsen. Általuk látott napvilágot a charm karkötő és a charm is.

Elmondható, hogy a Pandora márka forradalmasította az ékszerpiacot, és amely változatos, minden igénynek és ízlésnek megfelelő gyöngyöket, köveket és más díszítőelemeket alkalmaz. A folyamatos fejlesztéseknek, újabb és újabb kreatív megoldásoknak köszönhetően olyan ékszerek születnek, melyekbe első látásra bele lehet szeretni.

Mitől lesz még egyedibb egy karkötő?

A Pandora charmoktól. Bizony, ezek az apró – vagy nem is annyira apró – design elemek teszik akár a legletisztultabb külsejű karkötőt is olyan különlegessé. Így nem csak hogy nem jön velünk szembe az utcán, de méltó kiegészítője lehet minden nap az épp aktuális, aznapi öltözéknek. Egyszerre dobja fel a legsematikusabb outfitet is, egyben kifejezi viselője stílusát, hangulatát, személyiségét is.

Olyan charmok közül választhatunk, melyek szimbolizálhatják a család vagy a barátaink iránti szeretetünket és elkötelezettségünket, kedvenc háziállatunk vagy éppen az utazás iránti rajongásunkat. Ajándék formájában pedig ugyanezt kifejezhetjük mások felé is, ha szerencsét, szerelmet, vagy bármi jót szeretnénk neki(k) kívánni a jövőben egy ilyen egyedi jelkép által.

És ami még biztosabban mutatja, hogy valóban egyedülállóak az ékszerek, az a kollekciók sokfélesége, és azok még több lehetséges kombinációja. Nem beszélve arról, hogy a megjelenés még egységesebbé, varázslatosabbá tehető, ha a karkötőkhöz választott charmoknak megfelelő gyűrűkkel, fülbevalókkal egészítjük ki.

A Pandora Passions kollekció darabjai is ilyenek, melyek a szenvedélyes szeretet erejét szimbolizálják. A Pandora Moments pedig elnevezéséhez méltó módon felejthetetlen pillanatokat szerez annak is, aki ajándékozza, annak is, aki kapja, és aki viseli, illetve annak is, aki csak megpillantja. Nem lehet róla levenni a tekintetet.

A Pandora Reflexions kollekció darabjait apró, ismétlődő motívumairól ismerhetjük fel, de a saját összeállításunkat másokon, egészen biztosan nem.




Kapcsolódó bejegyzések
Divat

Színes női cipők tavaszra és nyárra – hogyan viselheted ezeket a legstílusosabban?

3 perc olvasás
A tavaszi és a nyári szezon tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy bátrabban játsszunk a színekkel, így gardróbunk szürke és fekete dominanciáját felválthatják…
Divat

Apró változtatás, hatalmas megújulás

4 perc olvasás
A férfi divatról elterjedt közhiedelem, hogy jóval egyszerűbb és letisztultabb mind forma világában, színeiben mind pedig a felhasznált anyagok tekintetében. Nem beszélve…
Divat

Divatosan az irodában – elvárások és egyéniségünk

3 perc olvasás
Kiskosztüm magassarkúval vagy farmer és tornacipő? Az irodai öltözékünk kiválasztásakor nemcsak azt kell mérlegelnünk, mi illeszkedik saját stílusunkhoz, hanem azt is, öltözékünknek…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!