SzínesKultúra

Mentorként tér vissza a képernyőre Majka – ebben a műsorban lesz látható

1 perc olvasás
Fotó: Blikk

Korábban sokat cikkeztek arról, hogy a TV2 műsorvezetője visszatér az egykori csatornájához, az RTL Klubhoz. Arról is szó esett, hogy a zenész az X-Faktor következő szériáját vezetné, mivel Kiss Ramóna távozott a kereskedelmi tévétől. 

Most végre pont kerül a találgatások végére. A pletykákkal ellentétben kiderült, Majka nem távozik jelenlegi munkahelyéről sőt, a Sztárban Sztár leszek! új évadának mentorcsapatát fogja erősíteni.

A népszerű televíziós műsor ősszel kerül a TV2 képernyőjére, úgyhogy még egy pár hónapot várni kell arra, hogy ki lesz 2021 legjobb “átalakulóművésze”.

Majka mellett a további mentorok is nagyok ígéretesek.

Az “ózdi hős”-t Pápai Joci, Tóth Gabi és Köllő Babett egészíti ki.

[custom-related-posts title=”Itt lakik Majka” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

Ez azt jelenti, hogy a fent említett négy sztár osztozik majd a tehetséges előadókon, hogy végül egyikük támogatásával néhány hónap után megtalálják a legjobbat közülük.

A Sztárban sztár leszek! első szakaszában ezúttal is az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsának alakulását követhetik figyelemmel. Az énekesek látványos élő showkban próbálják majd hétről-hétre a legtökéletesebben hozni mind hangban, mind megjelenésben az ikonikus külföldi és hazai előadókat.




Kapcsolódó bejegyzések
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!