SzínesGasztro

Erre senki sem számított: milliókkal távozhatott a kistermelői webshop

1 perc olvasás
Fotó: Falusi Kosár

A héten debütált az RTL Klub Cápák között című műsorának második része. A harmadik évadában járó show ezúttal sem játszik kicsiben. Milliók forognak kockán, amiből valaki részesedik, valaki pedig üres kézzel tér haza. Egy kistermelői webshop azonban szinte mindent vitt.

Csorba Noémi jött, látott és duplán lenyűgözte a Cápákat. A helyi ős- és kistermelőket képviselő, termékeiket egy webshopon keresztül kiszállító, ezáltal friss, organikus termékeket árusító Falusi Kosár ötlete tülekedést okozott a befektetők körében.

A vállalkozó eredeti ajánlata 5 millió forintért 10%-os üzletrész volt, amit végül megduplázott és több Cápa is a horgára akadt! Elsőként Moldován András ajánlott fel egy 1 éves mentorálást a fiatal vállalkozónak.

[custom-related-posts title=”Ez is egy sikersztori” none_text=”None found” order_by=”title” order=”ASC”]

A pénzügyi ajánlatok sorát Balogh Levente kezdte, megadva a kért összeget. Lakatos István egy különös feltételhez kötötte ajánlatát: a végén nem lehet ő az egyedüli befektető, de ő is megadná az 5 millió forintot a 10%-ért cserébe, felvetve a dupla, azaz 10 milliós befektetés lehetőségét.

Tomán Szabina azonnal összefüggésbe hozta az előző évad jól menő befektetésével, a Tebe csomagolásmentes bolttal a vállalkozó üzletét, ajánlatot is tett 5 millió forintra, végül Balogh Péter is, aki viszont 15%-ért cserébe szállt volna be.

A Falusi Kosár nem kapott kosarat, sőt, megduplázta az eredeti összeget, amiért érkezett! Saját választása alapján, sorrendben Moldován András mentorálását, mellé Balogh Levente és Tomán Szabina 5-5 millióját választotta, 10-10% üzletrészért cserébe, így az 5 millió forint helyett 10 milliós ajánlattal távozott a stúdióból.




Kapcsolódó bejegyzések
DivatSzínes

Mitől lesz egy eljegyzési gyűrű különleges?

5 perc olvasás
Nincs két ugyanolyan kapcsolat: minden kötelék egyedi és páratlan e világon. Ha pedig egy ilyen egyedülálló kapocs alakul ki két ember között,…
Színes

Az illatok szerepe a divatban és a stílusban

2 perc olvasás
Minden stílusnak megvan a maga illata? Ez így nyilván nem igaz, de az már annál inkább, hogy minden embernek megvan a maga…
ÉletmódSzínes

Alig várod a nyarat? Készülj fel rá már most!

2 perc olvasás
Bár a naptár szerint még jó sokat kell aludni a várva várt nyaralásig vagy a strand kellékek indokolt előkerüléséig, te mégis sóhajtozva…
Légy tagja az elit klubnak!

Értesülj elsők között a legújabb bejegyzéseinkről!